Ismételten szembesülnöm kellett azzal, hogy mennyire műveletlen és tájékozatlan vagyok, mert immáron 4 hónapja bejárta a kontinens sajtóját (itt) ez a kép, és a kontinens lakói egyként teszik föl a kérdést a képre tekintve, hogy ki az az ember ott Boldi mellett, aki Boldival órát egyeztet. (A cikk tájékoztatott arról, hogy a papi ruhás ember Boldival órát egyeztetett!) Mivel vannak egyházi kapcsolataim, és az ismeretlent ott Boldi mellett papi személynek saccolták, engem kérdeztek, és mutatták a képet:

Hát igen én is ismerem Boldit, és jó eséllyel tudnék tippelni a papi ruhás illetőre is. De itt Boldi esete az érdekesebb, mert néhány éve már bejárta – ha nem is a kontinens sajtóját, de – egy kisebb település sajtóját, amikor Mózi éppen Benedek pápával egyeztetett órát, (bár senki nem látta de  az egész falu három napig könnyezett a meghatottságtól, hogy mégiscsak a mi fiunk)  és az a Mózi éppen ennek a Boldinak az unokatestvére. Találgathatnánk, hogy kivel lesz az újabb óraegyeztetés, pl. a Dalai Lámával, vagy éppen egy Mária jelenésnek lesz az eseménye, de leginkább el tudom képzelni, hogy Dobrev Klára lesz a kiválasztott, aki fényképezkedhet Boldival. Sajnos ábrándjainknak határt szab, hogy a „két család – két gyerek” jelszavát követve, egyelőre nincs esély újabb óraegyeztetésre. Nincs több gyerek. (A gyerek amúgy is csak a széndioxid kibocsátást növeli.)
Kicsit komolyabbra fordítva a szót, és azon túllépve, hogy a cikkben leírtaknak kicsi morzsái felelnek csak meg a valóságnak, tehát: Simon Boldizsár édesanyja politikai babérokra tör a Fejér megyei Pusztaszabolcson. Ebben nagy támogatója Zsuffa Tünde, Boldi nagynénje, aki ugyanezen a településen már volt önkormányzati képviselő. A két lánytestvérnek sok köze nincs a plébániájukhoz, és régen nem is volt már, Boldi is talán életében háromszor látta belülről a templomot. Mindent, ami keresztény, tagadnak és rombolnak, csak olyanokkal szövetkeznek, akik baloldali és nem keresztény értékeket képviselnek. (MSZP, Dk, Jobbik stb.) Boldi édesanyja most ősszel indul a polgármesterségért, ebben segíti nővére, aki nem tudni hogyan, magas hivatalt visel az egyházban. Ez önmagában botrányos. De most Pusztaszabolcson bevetették a nagy katolikus kártyát: A bíboros úr a polgármester-jelölt fiával fényképezkedik, és órát egyeztet vele. Nesztek nektek katolikusok! Nem imádkozni kell, nem szentmisét látogatni, hanem ügyesen helyezkedni.
Szegény Boldizsárt csak sajnálni lehet az ebben az egész históriában neki szánt szerep miatt, és amiatt, amilyen valótlan képet rajzolnak róla.
ui.: Az eredeti cikk 2019. május 5-én jelent meg, amiben olvashatjuk, hogy addigra már a fotó „bejárta a kontinens sajtóját”. Bíboros úr annyira tájékozatlan, és a sajtófigyelő szolgálata is olyan lyukas szemű, hogy még augusztusban sem volt tudomása arról a képről, ami bejárta a kontinens sajtóját. Akkor látta először, amikor augusztus végén megmutattuk neki. Ennyit a „Boldi történet” hitelességéről.


adminisztrátor